We

Shoppen is topsport. Na een dagje hard winkelen is het zaak de verbruikte koolhydraten weer goed aan te vullen. En op een lekkere manier natuurlijk. Daarom zijn wij zo blij dat er een heus pannenkoekenrestaurant opent in onze stad.

Aan de Nieuwe Rijn nr 42 opent maandag 12 mei het Pannenkoekenrestaurant van Leiden. Momenteel wordt er nog flink verbouwd om de zaak van binnen er mooi uit te laten zien. Gelukkig geen gekke boerse inrichting, maar een luxe, lichte sfeer.

Op de kaart zoete pannenkoeken met verse aardbeien, ananas en ander fruit. Maar ook hartige soorten met kaas en groenten. Uiteraard ontbreekt de ouderwetse pannenkoek met poedersuiker, stroop of spek niet.

De eigenaar heeft ruime horeca-ervaring in deze regio, zo is onder andere de pizzaria Napolitana op de Steenstraat van hem. Dat was de derde pizzaria van Leiden.

Maandag open, wij zijn benieuwd!

interieur