Start Leidse Restaurantweek

De Leidse restaurantweek is begonnen. De achtste editie vindt plaats van maandag 23 januari tot en met zondag 29 januari. Het thema van de week is ‘Meet the Chef’ en 37 restaurants uit de regio doen eraan mee.

Ruim 30 Leidse restaurants doen mee, bijvoorbeeld Aan de Rijn, De Waag, Buddha’s, Wielinga, Cityhall en The Bishop. Alle deelnemende restaurants bieden een lunch of diner aan tegen een speciale prijs om gasten kennis te laten maken.

Voorafgaand aan de Leidse restaurantweek verscheen er een kookboekje met de achtergrond en het recept van het favoriete gerecht van diverse chef-koks uit de regio. Organisator en uitgever LeidsLekkers initieerde dit om juist de chefs wat bekender te maken. Ook de restaurantweek staat in het teken om de regionale koks in de spotlight te zetten. Tijdens een bezoekje aan een restaurant zie je hem of haar immers vrijwel zelden, terwijl ze wel het visitekaartje van de zaak zijn. Reserveren en meer informatie vind je op www.leidserestaurantweek.nl

MEER INFORMATIE

Leidse Restaurantweek

leidslekkers.nl/restaurantweek