Gratis advies bij Colijn Interieur

Net buiten het centrum, aan de Hoge Rijndijk, vind je de mooie winkel van Colijn Interieur. Zeker een bezoekje waard als je van plan bent je huis te stylen.

Het bedrijf bestaat al meer dan veertig jaar en is een familiebedrijf waar nu de derde generatie voor werkt. In de winkel kun je veel inspirerende woonideeën opdoen. Je vindt er modern tot klassiek of op maat gemaakt. Voor elk budget is er wat te vinden en in alle segmenten. Van moderne eetkamerstoel tot klassiek dressoir, van sfeervolle hanglamp tot dat ene vloerkleed dat de woonkamer afmaakt.

Advies is gratis bij Colijn Interieur, en dat kunnen we altijd wel gebruiken. Desgewenst is het ook mogelijk om de huisstyliste vrijblijvend te spreken. Service is een belangrijk begrip voor het bedrijf. “Van begin tot eind kan de klant altijd bij ons terecht en staat de klant op 1. Ze kunnen altijd bij ons aankomen als er problemen zijn. Als je bij ons binnenkomt voelt het als thuis komen, de sfeer vinden wij erg belangrijk zodat de klant in een fijne omgeving inspiratie op kan doen,” aldus Anne van der Plas van Colijn Interieur.

Het najaar komt eraan. Van der Plas licht voor ons wat trends uit:

Eclectisch met een thema / moderne accenten
Eclectisch staat voor een onderhoudende en eigenzinnige mix van stoffen, materialen, prints en items uit heden en verleden. Ze zien graag een wat luxer en rijker interieurbeeld en kiezen materialen van hoge kwaliteit zoals leer, velours, marmer, hout, brass en gouden details. Verder kiezen ze vaak een bepaalde stijl als uitgangspunt.

Bloemenprints, kleuren en jaren 70/60/50
De vroegere jaren zijn terug van weggeweest. Overal zie je bloemenprints, sierkussens en de keuren okergeel, oranje, legergroen icm met velvet. Allemaal in een vernieuwd jasje en luxe stoffen zoals velours. Vintage retro is in opkomst! Kies ook voor gaaf bloemenbehang van Eijffinger of Little Greene. Daarnaast zie je nu heel veel rustige interieurs met enkele felle kleuraccenten die naar boven komen.

Planten en nepbloemen
Het groene in huis komt steeds meer voor en overal in huis. Op dressoirs, in de kast, in de badkamer, in de vensterbank, aan het plafond, op de wc, in de hal en keuken etc etc. Niet alleen de echte planten maar de nepplant wint ook steeds meer terrein.

Hout
Natuurlijke materialen zijn steeds populairder. Bijna in elk interieur is tegenwoordig hout te vinden. Hout is ook een perfect materiaal wat past bij ieder interieur. Met hout geef je de ruimte meteen sfeer en gezelligheid en kan je ook verschillende houtsoorten met elkaar combineren.

Metaal
Na hout komt nu ook steeds meer metaal, vaak in combinatie met het hout, wat gebruikt wordt in veel interieurs. We zien veel stoer breed staal met gerecycled teak of juist dun zwart of RVS meubelen met eiken of noten. Zowel als een klein plankje aan de muur tot aan grote metalen rekken, eetkamertafels, dressoirs en lampen, je ziet het metaal en hout overal.MEER INFORMATIE


Colijn Interieur
Hoge Rijndijk 6
Website