Alexander Wang loves H&M

Alexander Wang is de nieuwe designer waarmee H&M een eenmalige samenwerking aangaat. De  Alexander Wang x H&M-collectie zal kleding en accessoires voor dames en heren omvatten en is vanaf 6 november 2014 in ongeveer 250 H&M-winkels wereldwijd en online verkrijgbaar.  Wij kunnen niet wachten!

De designer heeft op overtuigende wijze naam gemaakt door steeds nieuwe vormen en contexten te creëren voor het urban uniform, dat in 2007 op de catwalk werd gelanceerd. Alexander Wang’s kracht ligt in zijn oog voor contrasten, waarbij hij raffinement en imperfectie naadloos met elkaar weet te verenigen. Zijn collecties hebben een onprecieuze visie op mode en weerspiegelen altijd een gevoel van elegantie en ongedwongenheid.

Wang is vereerd om deel uit te maken van het rijtje designersamenwerkingen bij H&M.  “Het team staat heel erg open voor het verleggen van grenzen en het ontwikkelen van een platform voor creativiteit, wat de samenwerking spannend en leuk maakt. Dankzij deze samenwerking kan nu een breder publiek kennismaken met het Alexander Wang-merk en de Alexander Wang-lifestyle.”