Nieuw culinair festival: Rrrollend Leiden

Rollend door Leiden. Menig Leidenaar heeft waarschijnlijk een ander idee hierbij, maar voor dit nieuwe Leidse festival staan er food trucks op het Pieterskerkplein in het centrum van de stad. Je kan er verschillende hapjes krijgen van deze mobiele keukens: van pancakes tot sushi en van BBQ tot gezonde salades. Maar ook speciale wijnen, lekkere bio-sapjes en gelukkig ook nog ijs.  Het event is voor iedereen vrij toegankelijk. Ideaal na een dagje shoppen. 

Er doen nu ruim twintig trucks mee. Ook wat Leidse koks hebben zich aangemeld: Norbert Dartel van Restaurant Dartel, de heren van Eetwinkel Noroc en er volgen waarschijnlijk nog meer.

Rrrollend Leiden (uitspreken op z’n Leids)  wordt op 23, 24 en 25 mei gehouden op het gezellige Pieterskerkplein. Kijk op de facebookpagina voor meer info,

1979853_739251002774861_838888745_n