Betaalbare etentjes bij Restaurant Jacob

Een nieuw restaurant in de stad: Restaurant Jacob. Gevestigd in een mooi pand aan de Papengracht en vanaf deze week  geopend.

Het restaurant bestaat uit verschillende ruimtes, zoals een vide en een souterrain. Je kan er terecht voor een betaalbaar diner. Er is een wisselend viergangenmenu, maar je kan ook uit de verschillende gerechten op de kaart kiezen. Daar vind je onder andere steak tartaar, geroosterde tonijn in groene curry, eendenborst, zeebaars en kabeljauw. Ook aan de toetjesfreak is gedacht. Als dessert kan je onder meer kiezen uit chocolade-proeverij en vanille panna cotta met aardbeien sorbetijs. Hmmmm…

Chef-kok en naamdrager Jacob van der Schaaf wil elke gast laten genieten, want daar draait het volgens hem allemaal om. Vanaf 7 mei is het restaurant geopend.

10312438_625741370847202_8514944702435200574_n