De nieuwe La Place: sushi en groene smoothies

Naast de ingrijpende verbouwing van V&D in onze stad (lees hier alles), is ook de La Place in het Leidse warenhuis goed aangepakt. Inrichting en producten zijn voortaan mooier, duurzamer en gewoon lekkerder.

La Place heeft naast een hoekje links op de begane grond, ook de gehele vierde verdieping gekregen. En het is mooi geworden! Het vintage meubilair en de industriële accessoires zorgen voor een moderne sfeer. Denk aan grote lampen, robuuste houten tafels en veel recycled materiaal.

foto 3 (1)

Het gaat natuurlijk om het eten en drinken. De producten zijn dagvers, huisgemaakt, duurzaam en worden zichtbaar voor de gasten bereid. Zo is er een graanmaler waarmee in het zicht van de gasten brood wordt bereid. Ook heeft het restaurant een houtgestookte oven voor de pizza’s en broden. Verder veel gezonde gerechten, zoals verse salades, sapjes, broodjes en soepen. Maar ook oesters, sushi en groene smoothies (!). Je kan er terecht voor koffie, ontbijt, lunch en diner.

Tot slot nog een leuk weetje: La Place gaat internationaal, eind mei opent er een vestiging op Bali.