De Leidse zomer is begonnen – Part I

Lekker weer, vrolijke mensen en vakantie. Het is echt zomer in Leiden. Wat is er allemaal te doen in juli? Wij zetten het voor je op een rijtje.

We beginnen met Werfpop op 20 juli. In het Leidse Hout wordt zondag een mooi festival georganiseerd. Op het programma optredens van onder andere The Phantom Four, Soulfly, The Opposites, Chef’ Special en The Slackers. Verder is er een leuke festivalmarkt en kan je er terecht bij Schorem voor een ouderwetse scheer- en kapbeurt. Voor meer info check de website.

Iets buiten de stad op recreatiegebied Vlietland wordt Puur festival georganiseerd. Op zaterdag 26 juli laat dit dance festival zien dat er wel degelijk goed gefeest kan worden in onze regio.  Puur Festival wordt een zomers festival met drie podia van deephouse, techno house en techno muziek. Er draaien bekende DJ’s zoals Hector Couto, Eric Sneo, Axel Karakasis, Filthy Rich en  Hackler&Kuch. Je kan er dansen, luieren, zwemmen en zonnen. Op het festivalterrein komen ook kraampjes met eten en drinken. Vlietland is makkelijk met de fiets of auto te bereiken en er rijden pendelbusjes. De organisatie verwacht zo’n 2500 bezoekers. Kaarten kosten €24,90 en hier kan je ze kopen.

In augustus staan er ook weer leuke events op de agenda. Je leest het snel hier op LEIDENSHOPPING.COM