Nieuw in Leiden: Depot Outlet

Geur, interieur, accessoires en natuurlijk ook kleding. Bij Depot op de Breestraat ziet er totaal niet uit als een outlet. Wat is het dan wel?
De zaak is modern en strak ingericht en kleding hangt netjes in de rekken en ligt in lockers. Het motto is: An ever evolving conceptual outlet. Alles is er te koop, van kleding tot het interieur en van koffie tot zelfs de geur.

foto 1 (1)foto 3 (7)foto 1 (9)

Er worden tijdloze  items van Scandinavische labels verkocht tegen outlet prijzen. Denk aan merken als MbyM, Second Female en Good Genes. Regelmatig wordt de collectie aangevuld. Depot heeft een brede doelgroep, mannen en vrouwen van jong tot oud kunnen er terecht.

foto 3 (6)

 

 

 

 

 

 

 

Ook de interieurspullen zoals lampen, naaimachines, typemachines en landkaarten kan je meenemen.

foto 2 (13)foto 2 (12)