Biologische markt op Pieterskerkplein

Biologisch=logisch. Daarom deze zondag weer een biologische markt op het Pieterskerkplein.

De Biologische Smaak van Leiden, zo heet de markt deze zondag. De nadruk ligt op eerlijke, streekgebonden producten. Denk aan biologisch brood, groente, wijn, zeep, kaas, en gedroogd fruit.

Deelnemers zijn: Beebox, Ilias Delicatessen, Karels Bio Friet, Bio Kaas Janssen en vele anderen. See you there

Check hier voor meer info.

 

Lokale producten

De markt is bij uitstek de plaats waar je lokale en regionale levensmiddelen en producten vindt. Soms zelfs direct van de producent. Daardoor ken je de hele (voedsel)keten. Want op de markt kun je rekenen op de herkomst van producten van vertrouwde bedrijven en hun duurzame productiemethode.

 

Ontmoetingsplaats

Een markt is meer dan zo maar boodschappen doen. Je bent er lekker even uit: plezierig in een ongedwongen sfeer rondlopen, genieten van de buitenlucht, mensen ontmoeten, even bijkletsen met een kopje koffie erbij. De markt is een echte beleving.

 

Kwaliteit en versheid

Kleinschalig, vers, duurzaam. Op de markt is te koop wat je nodig hebt. Vakbekwame handelaren en producenten geven zelf advies en uitleg. Dus je hebt direct contact met de handelaar of producent. Daardoor zijn kwaliteit en versheid door hen persoonlijk gewaarborgd

– See more at: http://www.debiologischesmaakvanleiden.nl/over-de-markt#sthash.AzlehUk1.dpuf

Op zes zondagen in het najaar en de winter – 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december, 25 januari en 22 februari – organiseert Het Marktgilde in Leiden een smaakvolle markt: De Biologische Smaak van Leiden. Op deze markt ligt de nadruk op eerlijke producten, bij voorkeur biologisch of streekgebonden. – See more at: http://www.debiologischesmaakvanleiden.nl/over-de-markt#sthash.y5w9J7IF.dpuf

Op zes zondagen in het najaar en de winter – 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december, 25 januari en 22 februari – organiseert Het Marktgilde in Leiden een smaakvolle markt: De Biologische Smaak van Leiden. Op deze markt ligt de nadruk op eerlijke producten, bij voorkeur biologisch of streekgebonden.

De Biologische Smaak van Leiden zal een groeiend publiek in de Leidse binnenstad een divers, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam geproduceerd aanbod bieden.

De marktlocatie is een absolute top plek: naast een van de mooiste kerken van Nederland, de Pieterskerk. Dit historische stukje Leiden zorgt voor een sfeervolle ambiance voor onze markt.

De marktmeester

Hans van der Reijden is de marktmeester tijdens onze markten. Hans is met zijn ervaring op de markt de aangewezen persoon om de markten in goede banen te leiden.

Zelf is Hans op de markt vertegenwoordigd met zijn biologische frietwagen onder de naam “Karels Biofriet”.

Telefoon: 06-19191680
Mail: karelsbiofriet@gmail.com

Lokale producten

De markt is bij uitstek de plaats waar je lokale en regionale levensmiddelen en producten vindt. Soms zelfs direct van de producent. Daardoor ken je de hele (voedsel)keten. Want op de markt kun je rekenen op de herkomst van producten van vertrouwde bedrijven en hun duurzame productiemethode.

 

Ontmoetingsplaats

Een markt is meer dan zo maar boodschappen doen. Je bent er lekker even uit: plezierig in een ongedwongen sfeer rondlopen, genieten van de buitenlucht, mensen ontmoeten, even bijkletsen met een kopje koffie erbij. De markt is een echte beleving.

 

Kwaliteit en versheid

Kleinschalig, vers, duurzaam. Op de markt is te koop wat je nodig hebt. Vakbekwame handelaren en producenten geven zelf advies en uitleg. Dus je hebt direct contact met de handelaar of producent. Daardoor zijn kwaliteit en versheid door hen persoonlijk gewaarborgd.

– See more at: http://www.debiologischesmaakvanleiden.nl/over-de-markt#sthash.y5w9J7IF.dpuf

Op zes zondagen in het najaar en de winter – 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december, 25 januari en 22 februari – organiseert Het Marktgilde in Leiden een smaakvolle markt: De Biologische Smaak van Leiden. Op deze markt ligt de nadruk op eerlijke producten, bij voorkeur biologisch of streekgebonden.

De Biologische Smaak van Leiden zal een groeiend publiek in de Leidse binnenstad een divers, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam geproduceerd aanbod bieden.

De marktlocatie is een absolute top plek: naast een van de mooiste kerken van Nederland, de Pieterskerk. Dit historische stukje Leiden zorgt voor een sfeervolle ambiance voor onze markt.

De marktmeester

Hans van der Reijden is de marktmeester tijdens onze markten. Hans is met zijn ervaring op de markt de aangewezen persoon om de markten in goede banen te leiden.

Zelf is Hans op de markt vertegenwoordigd met zijn biologische frietwagen onder de naam “Karels Biofriet”.

Telefoon: 06-19191680
Mail: karelsbiofriet@gmail.com

Lokale producten

De markt is bij uitstek de plaats waar je lokale en regionale levensmiddelen en producten vindt. Soms zelfs direct van de producent. Daardoor ken je de hele (voedsel)keten. Want op de markt kun je rekenen op de herkomst van producten van vertrouwde bedrijven en hun duurzame productiemethode.

 

Ontmoetingsplaats

Een markt is meer dan zo maar boodschappen doen. Je bent er lekker even uit: plezierig in een ongedwongen sfeer rondlopen, genieten van de buitenlucht, mensen ontmoeten, even bijkletsen met een kopje koffie erbij. De markt is een echte beleving.

 

Kwaliteit en versheid

Kleinschalig, vers, duurzaam. Op de markt is te koop wat je nodig hebt. Vakbekwame handelaren en producenten geven zelf advies en uitleg. Dus je hebt direct contact met de handelaar of producent. Daardoor zijn kwaliteit en versheid door hen persoonlijk gewaarborgd.

– See more at: http://www.debiologischesmaakvanleiden.nl/over-de-markt#sthash.y5w9J7IF.dpuf

Op zes zondagen in het najaar en de winter – 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december, 25 januari en 22 februari – organiseert Het Marktgilde in Leiden een smaakvolle markt: De Biologische Smaak van Leiden. Op deze markt ligt de nadruk op eerlijke producten, bij voorkeur biologisch of streekgebonden.

De Biologische Smaak van Leiden zal een groeiend publiek in de Leidse binnenstad een divers, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam geproduceerd aanbod bieden.

De marktlocatie is een absolute top plek: naast een van de mooiste kerken van Nederland, de Pieterskerk. Dit historische stukje Leiden zorgt voor een sfeervolle ambiance voor onze markt.

De marktmeester

Hans van der Reijden is de marktmeester tijdens onze markten. Hans is met zijn ervaring op de markt de aangewezen persoon om de markten in goede banen te leiden.

Zelf is Hans op de markt vertegenwoordigd met zijn biologische frietwagen onder de naam “Karels Biofriet”.

Telefoon: 06-19191680
Mail: karelsbiofriet@gmail.com

Lokale producten

De markt is bij uitstek de plaats waar je lokale en regionale levensmiddelen en producten vindt. Soms zelfs direct van de producent. Daardoor ken je de hele (voedsel)keten. Want op de markt kun je rekenen op de herkomst van producten van vertrouwde bedrijven en hun duurzame productiemethode.

 

Ontmoetingsplaats

Een markt is meer dan zo maar boodschappen doen. Je bent er lekker even uit: plezierig in een ongedwongen sfeer rondlopen, genieten van de buitenlucht, mensen ontmoeten, even bijkletsen met een kopje koffie erbij. De markt is een echte beleving.

 

Kwaliteit en versheid

Kleinschalig, vers, duurzaam. Op de markt is te koop wat je nodig hebt. Vakbekwame handelaren en producenten geven zelf advies en uitleg. Dus je hebt direct contact met de handelaar of producent. Daardoor zijn kwaliteit en versheid door hen persoonlijk gewaarborgd.

– See more at: http://www.debiologischesmaakvanleiden.nl/over-de-markt#sthash.y5w9J7IF.dpuf

Op zes zondagen in het najaar en de winter – 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december, 25 januari en 22 februari – organiseert Het Marktgilde in Leiden een smaakvolle markt: De Biologische Smaak van Leiden. Op deze markt ligt de nadruk op eerlijke producten, bij voorkeur biologisch of streekgebonden.

De Biologische Smaak van Leiden zal een groeiend publiek in de Leidse binnenstad een divers, kwalitatief hoogwaardig en duurzaam geproduceerd aanbod bieden.

De marktlocatie is een absolute top plek: naast een van de mooiste kerken van Nederland, de Pieterskerk. Dit historische stukje Leiden zorgt voor een sfeervolle ambiance voor onze markt.

De marktmeester

Hans van der Reijden is de marktmeester tijdens onze markten. Hans is met zijn ervaring op de markt de aangewezen persoon om de markten in goede banen te leiden.

Zelf is Hans op de markt vertegenwoordigd met zijn biologische frietwagen onder de naam “Karels Biofriet”.

Telefoon: 06-19191680
Mail: karelsbiofriet@gmail.com

Lokale producten

De markt is bij uitstek de plaats waar je lokale en regionale levensmiddelen en producten vindt. Soms zelfs direct van de producent. Daardoor ken je de hele (voedsel)keten. Want op de markt kun je rekenen op de herkomst van producten van vertrouwde bedrijven en hun duurzame productiemethode.

 

Ontmoetingsplaats

Een markt is meer dan zo maar boodschappen doen. Je bent er lekker even uit: plezierig in een ongedwongen sfeer rondlopen, genieten van de buitenlucht, mensen ontmoeten, even bijkletsen met een kopje koffie erbij. De markt is een echte beleving.

 

Kwaliteit en versheid

Kleinschalig, vers, duurzaam. Op de markt is te koop wat je nodig hebt. Vakbekwame handelaren en producenten geven zelf advies en uitleg. Dus je hebt direct contact met de handelaar of producent. Daardoor zijn kwaliteit en versheid door hen persoonlijk gewaarborgd.

– See more at: http://www.debiologischesmaakvanleiden.nl/over-de-markt#sthash.y5w9J7IF.dpuf