Dit weekend Verrassend Winkelweekend

Het laatste weekend van de maand is traditiegetrouw het Verrassend Winkelweekend. Dit keer is het thema Film&Fotografie.

verrassend winkelweekend

De hele binnenstad besteedt aandacht aan dit thema. Er is een openlucht fototentoonstelling van het International Photo Festival, daarover las je hier al een en ander. K&G rijdt door de stad met een fotocorso en in diverse winkels en restaurants zijn solotentoonstellingen van fotografen te zien. Even een filmpje pakken? Dat kan in de rijdende bioscoop CineVan van Cineville die door de stad toert.

We willen natuurlijk zelf allemaal graag in de spotlights staan. Je kan tijdens het Verrassend Winkelweekend op de foto als filmster in de BplusC, bij Van de Leur, ’t Appeltje en bij Hartendief. Verder genoeg te doen in de musea, er is een biomarkt en er lopen filmsterren door de stad. Het hele programma check je hier. Veel winkelplezier!