EL CID-week is coming! Maak kennis met Minerva.

Gezelligheid in de stad want de El CID-week komt er weer aan. Nieuwe studenten brengen en masse een bezoekje aan onze stad om kennis te maken met alles wat Leiden te bieden heeft.

Van 10 tot en met 14 augustus is het weer zover. Ook studentenvereniging Minerva doet weer mee. De vereniging opent deze week haar deuren om de aankomende studenten kennis te laten maken met de vereniging. Minerva biedt al bijna twee eeuwen lang enorm veel op het gebied van zelfontplooiing, sport en creativiteit. Veel leden komen op de Sociëteit squashen of zijn actief bij haar grootste subvereniging Njord. Daarnaast telt Minerva nog veel meer subverenigingen, waaronder een hockey-, voetbal- en rugbyvereniging.

Wil jij alvast kennis maken met de vereniging? Minerva biedt de mogelijkheid om in één van de 115 ledenhuizen te slapen, die de vereniging rijk is. Zo kun je naast de kennismaking met de stad Leiden, ook alvast kennismaken met het leven in een studentenhuis. Al de huizen zijn gelegen in de binnenstad van Leiden, zo ben je dichtbij alle activiteiten rondom LSV Minerva.

Mailen kan naar: contactcommissie14.15@gmail.com
Kijk voor meer informatie op http://minerva-elcid.nl of Facebook: https://www.facebook.com/contactcommissie14?ref=ts&fref=tsMEER INFORMATIE


Minerva
Breestraat 50, Leiden
Website