Leidse traditie: De Lakenfeesten

De editie van de Leidse Lakenfeesten 2015 vindt plaats van 25 tot en met 28 juni. Vier dagen lang verandert de stad in een festival vol met optredens, evenementen en gezelligheid op verschillende locaties.

De vertrouwde onderdelen zijn natuurlijk de Peurbakkentocht op vrijdag met daaraan voorafgaand de Peurbakkenmarkt op de Haarlemmerstraat. Zaterdag worden traditiegetrouw de Dragonboatraces gehouden bij de Apothekersdijk en Boommarkt. Dat is ook de dag van het gezellige Bierfestival op het Hooglandse Kerkplein. Die avond kan je van muziek genieten op het Stadhuisplein, daar wordt een Hollandse Avond gehouden en bij de Morspoort vindt het muzikale event Morspoort Live plaats met Out of Control en Los. Op zondag is er nog De Gouden Pet, een straatmuzikanten concours op diverse plekken in het centrum.

Peurbakkentocht-46

Check het hele programma hier.MEER INFORMATIE


Lakenfeesten

Website