Pjokk: zwangerschapsmode, baby- en kinderwinkel

Pjokk is een gezellige winkel aan de Doezastraat. Je vindt er zoveel leuks dat het gewoon moeilijk kiezen is! Voor aanstaande mama’s is er een zeer uitgebreide collectie zwangerschapsmode van de merken Noppies, Queen Mum, Queen Mum Sisters, Love2wait en Fragile. Daarnaast vind je er ook een heleboel leuks voor na je zwangerschap o.a. jurkjes van King Louie.

Maar dat is niet alles: voor de kleintjes onder ons is er nog veel meer te kiezen! Kleertjes vanaf maat 44 t/m 92 van de merken Kik Kid, Little Label, nOeser, Noppies, Moodstreet en Small Rags. Mooie luiertassen en heel veel leuks voor de baby uitzet van o.a de merken Trixie Baby en Fair and Cute.
IMG_6082

Op zoek naar een origineel kraamkadootje? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Van de merken Done by Deer, Jellycat, Moulin Roty, Global Affairs vind je een groot deel van de collectie.

IMG_6083

 

Voor (aanstaande) papa’s zijn er ook leuke kadootjes te vinden. Afijn, PJOKK is absoluut een bezoekje waard!

IMG_6081

En handig om te weten: je kunt bij PJOKK voor de deur parkeren.

 

20140408-label-WEB-wit-238x238pxMEER INFORMATIE


Pjokk
Doezastraat 20
Website