Goed nieuws! Men at Work komt terug naar Leiden

Men at Work komt weer terug naar onze stad. De kledingwinkel heeft het pand op Breestraat 81 gehuurd. De vorige huurder van deze locatie was ABN-Amro. Momenteel wordt er nog flink verbouwd. De winkel in Leiden wordt de eerste Nederlandse vestiging volgens het ‘Start Something’ principe. Dat winkelconcept is ontwikkeld vanuit de gedachte dat een winkel een magazine is, waarin de inhoud constant verandert. De herkenbaarheid blijft echter overeind doordat het handschrift en de lay-out hetzelfde blijven. Inspiratie en beleving voor de consument staan in deze vernieuwde winkel centraal. Start Something biedt bovendien een platform voor creatieve samenwerkingen op het gebied van street-fashion en art met ontwerpers, kunstenaars en labels. Wanneer de winkel op de Breestraat opent, is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid is de opening nog wel dit jaar.

Oude bekende
Men at Work is overigens een oude bekende van de stad, het zat jaren gevestigd op de Donkersteeg. De retailer heeft ruim 40 vestigingen in Nederland en verkoopt populaire kledingmerken en accessoires voor mannen en vrouwen. Het merk is bezig met uitbreiden en vernieuwen. Zo werd er onlangs een stationswinkel geopend op Utrecht Centraal, naast kleding kopen kan de klant daar ook zijn mobieltje opladen, zijn schoenen laten schoonmaken en zijn kapsel laten stylen.

(Foto: Men at Work in Gent)MEER INFORMATIE


Men at Work
Breestraat 81, Leiden
Website