Kerst pop-upwinkel op de Breestraat

Kerst lijkt nog even ver weg, maar Helmi Faas heeft haar kerstwinkel alweer klaar. De afgelopen jaren opende ze rond deze periode een pop-up (dat is een tijdelijke winkel in een leegstaand pand) onder andere op de Langebrug en op de Hogewoerd, maar dit jaar is de kerstwinkel in haar eigen zaak aan de Breestraat 119.

In het voorjaar opende Faas haar ‘vaste winkel’ genaamd Faas est.2016 Flowers and More. Hier verkoopt ze bloemen, planten en accessoires voor in huis en nu dus ook kerstaccessoires. Net als eerdere edities staan er enkele kerstbomen van top tot teen volledig versierd met kerstballen en andere decoraties van het Belgische merk GoodWill. Zagen we vorig jaar nog kusvisjes, donuts en poedels, dit jaar zijn de thema’s onder andere goud, baby first born, de film Frozen, glas en ballerina’s. Ook is er een serie met dieren zoals varkens, koeien, honden, poezen, ezels en zelfs krokodillen voor in de boom. De winkel is tot en met 31 december geopend. Tot die tijd zijn er ook gewoon bloemen, planten en boeketten te koop.

img_0383-1 img_0384-1MEER INFORMATIE


Faas est. 2016 (Christmas)
Breestraat 119, Leiden
Website