Karels Biofriet heeft een eigen winkel

Karels Biofriet heeft sinds afgelopen week een eigen winkel geopend op de Hogewoerd nummer 37, dat is het voormalige pand van Slagerij Bolle.

Bij Karels Biofriet To Go kun je biologische friet en snacks zoals bitterballen en kroketten afhalen, maar ook biologische kippenpoten en salades. Hiervoor stond Hans van der Reijden, de eigenaar van Karels Biofriet, met zijn kar op de Leidse markt, en op festivals en feestjes door het hele land. Dat blijft hij doen, naast de winkel. Van der Reijden kon naar eigen zeggen geen lekkere biologische friet kon vinden en daarom begon hij er maar zelf een bedrijf in. Al zijn producten zijn biologisch, dus ook de mayonaise en olie waar de friet in wordt gebakken. Alle producten zijn geproduceerd zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest, dat zou de smaak ten goede komen. De afhaalwinkel op de Hogewoerd is van dinsdag tot en met zondag open van 12.00 uur tot 22.00 uur.MEER INFORMATIE


Karels Biofriet To Go
Hogewoerd 37, Leiden
Website