Ulla Popken heropend als frisse, moderne winkel

Ulla Popken is vernieuwd en net even frisser. Vanaf begin januari is er flink verbouwd: het interieur is nieuw en de kledingwinkel is lichter dan voorheen.

De Leidse vestiging is ingericht volgens het nieuwste concept van de keten. En dat mocht ook wel, de winkel zit immers al 21 jaar in Leiden: tien jaar op de Breestraat en sinds elf jaar op de Haarlemmerstraat 228-230. Het merk Ulla Popken bestaat dit jaar al dertig jaar. Bedrijfsleidster Kirsten Houps: “Dat wordt groot feest en veel leuke aanbiedingen.” Houps merkt dat het op ‘haar’ stukje van de Haarlemmerstraat steeds meer aantrekt. “Er gebeurt weer wat, de leegstand wordt minder.”

Ulla Popken is een modezaak voor vrouwen met een grotere maat vanaf maat 42. Alhoewel, maat 42 is tegenwoordig de gemiddelde maat van de Nederlandse vrouw. De kleding gaat tot maat zestig en sommige items zijn in nog een grotere maat te bestellen. Elke maand zijn er nieuwe kledingitems te vinden. Vanaf deze maand hangt de lentecollectie met vrolijke kleurtjes in de winkel, nog goed te combineren met winterse kleding. Het van oorsprong Duitse merk begon ooit als winkel met zwangerschapsmode. Toen kwam er steeds meer vraag naar mode voor vrouwen met een grotere maat en ging de keten hiermee verder.MEER INFORMATIE


Ulla Popken
Haarlemmerstraat 228, Leiden
Website