MEN AT WORK OPENT OP 29 APRIL

Guess who’s back! Men at Work is terug in Leiden. De winkel aan de Breestraat opent bijna!

En ook leuk: de Leidse vestiging wordt de allereerste in Nederland vogens het ‘Start Something’ principe. Dit winkelconcept is ontwikkeld vanuit de gedachte dat een winkel een magazine is, waarin de inhoud constant verandert. De herkenbaarheid blijft echter overeind doordat het handschrift en de lay-out hetzelfde blijven. Inspiratie en beleving voor de consument staan in deze vernieuwde winkel centraal. Start Something biedt bovendien een platform voor creatieve samenwerkingen op het gebied van street-fashion en art met ontwerpers, kunstenaars en labels.

Uitbreiden & vernieuwen
Men at Work is een oude bekende van de stad, het zat jaren gevestigd op de Donkersteeg. De retailer heeft ruim 40 vestigingen in Nederland en verkoopt populaire kledingmerken en accessoires voor mannen en vrouwen. Het merk is bezig met uitbreiden en vernieuwen. Zo werd er onlangs een stationswinkel geopend op Utrecht Centraal, naast kleding kopen kan de klant daar ook zijn mobieltje opladen, zijn schoenen laten schoonmaken en zijn kapsel laten stylen.MEER INFORMATIE


Men at Work
Breestraat 81, Leiden
Website