De Catharinasteeg is open!

Hoera! De nieuwste winkelstraat van Leiden is open. De Catharinasteeg vind je tussen de Breestraat en de Aalmarkt in. En de H&M is de eerste bewoner.

Afgelopen woensdag 7 juni opende wethouder Paul Laudy de steeg officieel. De komende maanden zullen de verschillende winkels en horecagelegenheden hun deuren openen. De H&M is de eerste winkel die open is. En niet zomaar een H&M: eentje met drie etages en een kelder met een collectie voor vrouwen, heren, kinderen en baby’s. Ook vind je hier een speciale beauty-afdeling met make-up en accessoires. De rode loper ligt alvast uitgerold.

De opening van de Catharinasteeg en haar eerste winkel is een mijlpaal voor Leiden als winkelstad. Centrummanager Erwin Roodhart is erg enthousiast: “Leiden is volop in ontwikkeling. Begin juni opent het eerste pand in de nieuwe winkelstraat de Catharinasteeg haar deuren, de Breestraat is vernieuwd, de Haarlemmerstraat wordt opgeknapt, de 2de ondergrondse parkeergarage wordt gebouwd en Hudson’s Bay Company vestigt zich in Leiden. Met deze ontwikkelingen wordt het Leidse winkelrondje een feit en wordt de binnenstad in combinatie met het cultureel aanbod en de historie nog aantrekkelijker voor bewoners en bezoekers. In een jaar tijd hebben er veel stedelijke ontwikkelingen plaatsgevonden en hebben meer dan 50 nieuwe ondernemers een vestiging in Leiden geopend. Het harde werken van de stadspartners wordt beloond en daar zijn wij bijzonder trots op!”MEER INFORMATIE


Catharinasteeg
Catharinasteeg, Leiden
Website