Coming soon: Hudson’s Bay

Nog even geduld en dan opent warenhuis Hudson’s Bay in het voormalige pand van V&D. Er wordt hard gewerkt om het dit najaar af te krijgen. De laatste ontwikkelingen volg je op Leidenshopping.com.

In aanloop van de opening startte onlangs een grote campagne om personeel te werven: Join the Hartbeat. Volgende maand wordt al het personeel voor alle vestigingen in ons land opgeleid bij Hudson’s Bay Academy. De Leidse vestiging krijgt een van de grotere warenhuizen van de Canadese keten. In het warenhuis vind je straks een assortiment van fashion, beauty en lifestyle.

Vanaf het derde kwartaal van 2017 opent Hudson’s Bay de  eerste warenhuizen in Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Spoedig daarna zal het warenhuis ook in Amersfoort, Amstelveen, Enschede, Haarlem en Utrecht openen.MEER INFORMATIE


Hudson's Bay
Aalmarkt 2, Leiden
Website