Kleedvermaak is (weer) terug!

Voor de vierde maal is Kleedvermaak terug in de stad. Afgelopen week opende de winkel officieel haar deuren op de Nieuwstraat 13. Voor wie het concept nog niet kent: Kleedvermaak is een tweedehands kledingwinkel voor mannen en vrouwen waar wordt samengewerkt met lokale creatieve ondernemers die een deel van de winkelruimte mogen huren, de zogeheten ‘pop-inners’. Hun producten worden in de winkel en binnenkort ook online gepromoot. De winkel kende drie eerdere edities in de stad: vorig jaar achttien maanden lang op de Haarlemmerstraat en daarvoor nog in leegstaande panden op de Aalmarkt en de Breestraat.

|| Nieuwstraat || #newlocation #kleedvermaak #editie4 #nr13 #burchtleiden #hooglandsekerk

Een bericht gedeeld door Kleedvermaak (@kleedvermaak) op

Eigenaressen Nienke Middelweerd en Berdi Schouten zijn blij weer een nieuwe locatie te hebben gevonden: “Na drie succesvolle versies elders in de stad, is er een hoop ervaring en kennis opgedaan om deze vierde editie nog beter te kunnen neerzetten. Met een ruimte die een stuk kleiner is, 65 vierkante meter namelijk, dan op de Haarlemmerstraat, maken we er ook weer fantastische editie van waar een hoop vernieuwing, creativiteit en vermaak te vinden zal zijn.” Het is nog niet bekend hoe lang Kleedvermaak op de Nieuwstraat mag blijven, maar de dames zijn positief: “Hopelijk voor een lange, gezellige tijd!”. Voor wie geïnteresseerd is om zich als pop-inner aan te sluiten: mail naar popin@kleedvermaak.com.MEER INFORMATIE


Kleedvermaak
Nieuwstraat 13, Leiden
Website