Mooie expo van David Yarrow bij Kunsthuis Leiden

We hebben een leuke tip voor je als shoppauze: de  overzichtsexpositie ‘Wild Encounters’ van David Yarrow. Hij is één van ’s werelds meest vooraanstaande wildlife fotografen.

De afgelopen twee decennia reisde fotograaf David Yarrow de wereld over naar de meest afgelegen plekken. Zeven continenten en van pool tot pool. Bevroren Arctische toendra’s, uitgestrekte Afrikaanse woestijnen, onontgonnen regenwouden en afgelegen inheemse volksstammen. Gedreven door een passie voor het delen en het behoud van de laatste grote wildsoorten en inheemse culturen heeft David Yarrow een adembenemende selectie van zijn foto’s samengebracht in zijn meest recente boek Wild Encounters. Met ruim 160 foto’s biedt de fotograaf een zeer intieme weergave van een aantal van ’s werelds meest boeiende -en bedreigde- diersoorten en culturen. Onthullende foto’s van een nog ongenaakbare wereld, vastgelegd voor toekomstige generaties.

Het werk van David Yarrow wordt wereldwijd getoond en bevindt zich in vooraanstaande privé- en museum collecties. De selectie life size foto’s van David Yarrow is tot zondag 22 oktober te bezichtigen in Kunsthuis Leiden. Toegang is helemaal gratis.MEER INFORMATIE


Kunsthuis Leiden
Nieuwstraat 35, Leiden
Website