Kerst bij Faas est.2016 Flowers and More

Het lijkt nog ver weg, maar bij Faas est.2016 Flowers and More is the most wonderful time of the year al begonnen!

Ballerinamuisjes, zwanen, Franse aapjes, kusvisjes en snoepgoed. Zomaar wat kerstversieringen die je bij Faas vindt. Eigenaresse Helmi Faas begon tien jaar geleden met een jaarlijkse pop-up (een tijdelijke winkel in een leegstaand pand) met kerstversieringen.

Elk jaar was ze op een andere locatie in de stad te vinden. Vorig jaar opende ze echter haar ‘vaste’ winkel op de Breestraat 119 waardoor een pop-up elders in de stad niet meer nodig was. Op de Breestraat verkoopt ze bloemen, planten en accessoires voor in huis. En in het najaar dus ook versieringen voor kerst.

Nu staat de winkel vol met kerstbomen die van piek tot teen zijn gedecoreerd met kerstballen en ander moois van het Belgische merk GoodWill. Dit jaar zijn de thema’s Tropical, Alice in Wonderland, Ballet en La France.

De winkel is tot en met 31 december geopend. Tot die tijd zijn er ook gewoon bloemen, planten en boeketten te koop.

 

 

 MEER INFORMATIE


Faas est.2016 Flowers and More
Breestraat 119, Leiden
Website