Bershka opent 7 december op de Haarlemmerstraat

Nóg zo’n leuke winkel in onze stad. Bershka opent snel op de Haarlemmerstraat.

H&M verhuisde naar de Catharinasteeg, en in het leegstaande pand wordt momenteel hard gewerkt. Want Bershka moet begin van deze maand open.

Bershka heeft al meer dan 1000 winkels in 70 landen. De winkels vallen op door inrichting: muziek, beeldschermen, video’s, moderne vormgeving, modekleuren, designmeubels, de nieuwste trends in verlichting. Het merk wil de klanten niet zomaar komen winkelen, maar een heuse Shopping experience meemaken. Het kledingmerk kenmerkt de doelgroep dan ook als jong en gewaagd, op de hoogte van de laatste trends en geïnteresseerd in muziek, sociale netwerken en nieuwe technologieën.

Natuurlijk laten we zien hoe de Leidse vestiging van Bershka er uitziet, zodra hij open is.

 MEER INFORMATIE


Bershka
Haarlemmerstraat 175, Leiden
Website