Vijf jaar Maf op de Breestraat

Maf bestaat alweer vijf jaar op de Breestraat. Maar eigenaresse Madelon Braaksma is al dertig jaar lang ondernemer. Ze begon ooit met een nagelsalon op de Pieterskerk Choorsteeg die ze uitbreidde met sieraden en fashion. Vijf jaar geleden verhuisde ze naar de Breestraat.

Maf is een leuke kledingwinkel voor dames. De winkel mikt op een brede doelgroep: van jong tot oud en van klassiek tot modern. Je vindt er mooie merken zoals 10Days, Hope, Japan TKY, Femmes du Sud, Ilse Jacobsen, Liebeskind, Eden Schwartz en Set. Je kunt er je outfit af maken met schoenen en accessoires zoals tassen, sieraden en hoeden.

De winkel onderscheidt zich van anderen door het eerlijke advies. Madelon vertelt: “Het beeld dat je van jezelf hebt, is anders dan hoe de wereld jou ziet. Probeer eens wat anders dan je vertrouwde veilige kledingkeuzes. We geven onze klanten graag styleadvies zonder opdringerig verkooppraatje. We vinden het leuk om mee te denken.”

Hoe Maf ben jij?MEER INFORMATIE


Maf
Breestraat 95, Leiden
Website