Leidse Restaurantweek gaat beginnen

Foodies, Bourgondiërs en andere vreetzakken opgelet! De Leidse restaurantweek is van maandag 22 januari tot en met zondag 28 januari.

De negende editie van de Leidse Restaurantweek plaats heeft dit jaar als thema Aperitief. Want het aperitief is de start van het diner en een heerlijke avond uit. En het stimuleert de smaakpapillen. Naast de Gin Tonic is bijvoorbeeld de Negroni een klassieker die steeds meer bekendheid genereert.

Tijdens de week verrassen restaurateurs je met hun favoriete aperitieven en gerechten voor de lunch of diner. Reserveren tegen een speciale prijs kan via deze link.

In de week voorafgaand aan de Leidse Restaurantweek wordt er een Art & Aperitief locatie aan de Marktsteeg 10. Een gezellige culturele ontmoetingsplek waar de bezoekers van aanstaande donderdag tot een met zondag kunnen genieten van een gratis toegankelijke kunsttentoonstelling en een mooi aperitief. Ook kun je hier reserveren voor de Leidse Restaurantweek.

Eet smakelijk en cheers!MEER INFORMATIE


Leidse Restaurantweek
Leiden
Website