Piece of Cake sluit na 38 jaar

Slecht nieuws: kledingwinkel Piece of Cake gaat de deuren sluiten. Komend weekend zijn ze voor het laatst open. De winkel is al 38 jaar een begrip in Leiden. Wie heeft er niet zijn kleding gekocht?

Eigenaar Jack nam het besluit samen met zijn vrouw met pijn in zijn hart. “Er is veel veranderd in de afgelopen jaren en het is helaas niet haalbaar meer om van de winkel te leven. Het zijn mooie jaren geweest maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging.”

Piece of Cake op de Haarlemmerstraat verkocht kleding en accessoires voor dames en heren van merken zoals Amsterdam Cowboys, Herschel, MyoMy, Revolution, Dr Denim, Ichi, LTB, Josh, Cleasens, Perla Nera, Fame, Mavi, Japan Rags en The blue beard revenge.

Komende vrijdag en zaterdag (dus 26 en 27 januari) is de winkel voor het laatst geopend en dan worden de laatste items verkocht tegen grote kortingen.

We gaan jullie missen <3MEER INFORMATIE


Piece of Cake
Haarlemmerstraat 39, Leiden
Website