Valentijnsdagtip van Kooyker

Jongens, Valentijnsdag staat voor de deur! Speciaal voor die romantische dag heeft boekhandel Kooyker een tip. Het boek is natuurlijk ook leuk op de andere 364 dagen van het jaar. 

Je man/vrouw, vriend/vriendin verrassen voor Valentijnsdag? Geef dan Het enige verhaal van Julian Barnes, een pijnlijk mooie roman over eerste liefde – en de levenslange gevolgen daarvan.

Begin jaren zestig. In een saaie voorstad van Londen brengt de negentienjarige student Paul de zomermaanden door in zijn ouderlijk huis. Op aanraden van zijn moeder schrijft hij zich in bij de plaatselijke tennisclub. Tijdens een toernooi ontmoet hij Susan: achtenveertig jaar oud, zelfverzekerd, ironisch, overdonderend. Susan is getrouwd, met twee volwassen dochters. Paul en Susan worden elkaars geliefden. In Het enige verhaal kijkt Paul jaren later terug op de zomer die zijn leven voorgoed veranderde, op de daaropvolgende jaren samen en hoe dit leven uiteindelijk, heel langzaam, uiteenviel.

Fijne Valentijn!MEER INFORMATIE


Kooyker
Breestraat 89, Leiden
Website