Laat je inspireren door Emma Biemans Interieur

Het is lente! Tijd om in je huis aan de slag te gaan. Een nieuw behang, likje verf, gordijnen of nieuwe accessoires.

Laat je altijd goed adviseren over kleur en materiaal en ga voor producten van goede kwaliteit. Mooie matte muurverf en behang bijvoorbeeld van het merk Little Green en Designers Guild verkrijgbaar bij Emma Biemans Interieur.

Emma Biemans Interieur bestaat bijna tien jaar en is gevestigd op Breestraat Het bedrijf werd gestart met als doel om persoonlijk interieuradvies te kunnen geven. Een ontwerp kunnen maken dat als een warme deken om de opdrachtgever heen valt, zonder te zijn gebonden aan enkel de eigen vaste merken.

Naast een ontwerpstudio is het deze zomer vijf jaar geleden dat Emma Biemans Interieur ook een woonwinkel opende. Geen perfect gestylde showroom waar alles klopt en past, maar een ruimte die inspireert, je op andere gedachtes brengt en je op creatieve manier naar je eigen woning laat kijken; een atelier waar altijd iets gebeurt en verandert, continu in beweging is en jou als bezoeker activeert. Je vindt er nieuwe merken en bijzondere items zoals kussens, plaids, behang, stoffen, lampenkappen en unieke meubels.

Loop eens binnen en laat je inspireren!MEER INFORMATIE


Emma Biemans Interieur
Breestraat 115, Leiden
Website