Schatzoeken bij Wonderful Nature

Wonderful Nature is zo’n heerlijke winkel waar je blijft kijken. Je vindt er cadeautjes van Moeder Natuur.

Zoals mooie posters van vlinders en andere insecten. Of handgemaakte dierenreplica’s. Of Scandinavisch design van het merk Lindform. De vaasjes worden in Thailand geproduceerd door een klein familiebedrijf. Ze zijn prachtig met en zonder bloem.
Wat dacht je van schelpen en andere schatten uit de zee? De zeesterren en zee-egels zijn gelukkig wel verantwoord verzameld. En onze eigen favoriet: opgezette vlinders in lijstjes of in glazen stolpen.

De vlinders zijn aan een natuurlijke dood gestorven. Ze komen van kleine kweektuinen in Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika en Indonesië waar een natuurlijke leefomgeving wordt gecreëerd. De vlinders leven niet zo lang: slechts 1 tot 2 weken. Na hun dood worden ze gedroogd en geschikt gemaakt voor de verkoop. Helemaal niet dieronvriendelijk dus!

Nog meer schatten:

Je vindt er ook veel glaswerk. Je kunt ze zowel gebruiken als gewoon neerzetten als decoratie. Ze zijn verkrijgbaar in alle denkbare vormen en nog duurzaam ook. De winkel verkoopt namelijk alles  alleen producten van recycled glas. Want waarom zouden we nieuw glas laten maken als het oude zo prachtig hergebruikt kan worden?

Kortom, een hele leuke winkel waar je echt even naar binnen moet!MEER INFORMATIE


Wonderful Nature
Breestraat 114, Leiden
Website