Perry is vernieuwd volgens een nieuw winkelconcept

Onlangs heropende sportwinkel Perry op de Haarlemmerstraat. Na een flinke verbouwing is deze vestiging volledig ingericht volgens het nieuwe winkelconcept met een moderne, lichte inrichting en ook moderne digitale toepassingen. 

Promoschermen en order screens zijn wat voorbeelden van die moderne digitale toepassingen. Ook is het logo vernieuwd, staan er mannequins is de winkel en is de waterval vervangen door een levende green wall. Snel even kijken dus!

Perry bestaat dit jaar precies 150 jaar. In de winkel kun je terecht voor collecties op het gebied van Running, Training, Football, Lifestyle en Sportswear. Je komt er merken tegen zoals: Nike, adidas, PUMA, Under Armour, The North Face en O’Neill.MEER INFORMATIE


Perry
Haarlemmerstraat 115, Leiden
Website