Wie heeft de mooiste etalage van Leiden?

De Leidse etalagewedstrijd is terug van weggeweest. LEIDENSHOPPING.com organiseert samen met Centrummanagement Leiden de hele maand juni de wedstrijd voor de mooiste etalage van de stad. Met als doel te laten zien wat voor leuke winkels de sleutelstad heeft. Doe jij ook mee?

Het thema dit jaar is ‘De Lakenfeesten’. Winkeliers wordt gevraagd met rode en witte lakens, de kleuren van Leiden dus, de etalage te versieren. Zie jij een toffe etalage? Deel dan een foto op social media met de hashtag #leidseetalagewedstrijd en #leidenshopping. Van 1 tot en met 20 juni kun je stemmen op de mooiste etalage via www.LeidenShopping.com. En ook de jury buigt zich over welke ondernemer de mooiste etalage heeft. Samen met de stemmen van de bezoekers volgt hieruit de uiteindelijke winnaar.

Tijdens de Peurbakkentocht wordt de winnaar bekendgemaakt. Voor de mooiste etalage van Leiden is er een prijs voor de ondernemer, maar ook voor de stemmer is er iets moois te winnen. Breng jij een stem uit op een van de deelnemende etalages, dan maak je kans om als jurylid bij Leiden Culinair het lekkerste gerecht te kiezen.MEER INFORMATIE


Etalagewedstrijd Leiden

Website