5x tips voor Vaderdag

Het is bijna zover. De dag waarop alle papa’s, opa’s en overgrootopa’s hebben zitten wachten. De enige feestdag in het jaar waarop alle vaders geëerd worden om al hun kwaliteiten die hen geweldige vaders maakt. Of het nu om verzorgende, beschermend strenge, liefhebbende, of grappige vaders gaat, maakt allemaal niet uit. Ze verdienen allen één dag om in de watten gelegd te worden! Vaderdag dus. Wij helpen je met wat cadeautips. Blogger Max Mogendorff selecteerde vijf leuke winkels waar je zeker slaagt voor Vaderdag.

Velvet Music

Dit is de perfecte winkel voor de muziek liefhebbende vader! Velvet Music is te vinden aan de Nieuwe Rijn 34. Hier verkopen ze niet alleen cd’s maar ook dvd’s en zelfs vinyl platen uit de gouwe ouwe tijd. Ze bieden een breed scala aan verschillende soorten muziekstijlen waaronder pop & rock, roots, wereldmuziek, jazz, dance, soul & hip hop, heavy en klassieke muziek. Genoeg keuze en voor iedere vader wat wils. Wil jij je vader dus verrassen door één van zijn favoriete muziek platen cadeau te doen? Dan ben je bij Velvet aan het juiste adres.

Trappers fietswinkel

Leiden is een kleine stad waar je je het snelst voortbeweegt met de fiets. Hierbuiten is het ook een leuke, gezonde en milieubewuste manier om binnen en rond Leiden te fietsen. Hierdoor het perfecte Vaderdag cadeau voor de vaders die extra goed verwend mogen worden. Bij Trappers fietsenwinkel (Gangetje 12) hebben ze een breed scala aan verschillende soorten fietsen. Buiten de steeds populairder wordende elektrische fiets, springt er nog één fiets uit in het speciaal. Namelijk de ‘Birk’ stadsfiets. Wat deze fiets speciaal maakt is zijn ‘cardanaandrijving’. De fiets wordt dus aangedreven door een as in plaats van een ketting! Dit systeem is meer dan een eeuw oud maar toch hightech. Voor alle vaders die te jong zijn voor elektrisch fietsen en het kettingsmeer op de broekspijp of handen zat zijn.

Paper White

Paper White is een winkel voor types die het leuk vinden om grappige en originele cadeautjes voor zijn of haar vader te kopen. Deze winkel aan de Haarlemmerstraat 187-189 biedt een groot assortiment van allerlei producten zoals klokken, fotolijsten, tekst en print cadeaus, zitzakken en vele leuke gadgets waarmee je je vader een groot plezier mee kan doen. Of dit nu een grappige bieropener is, een lekkere zitzak, vinyl onderzetters, een grappige mok, een magneetlijst of leuke ijsblokjesmakers. Bij Paper White is het ook mogelijk om een eigen print af te drukken op bijvoorbeeld een kussensloop of grappige en zelf verzonnen teksten af te laten drukken op verschillende soorten stof.

Lijst & Kado

Bij Vaderdag gaat het vaak eerder om het geven van een lieve en betekenisvolle boodschap, dan om het kopen van een duur cadeau (Al is dit altijd welkom :-P). Het stil staan bij de dingen die jou vader voor jou betekend en doet, wordt sneller als erg waardevol ervaren. Om deze boodschap over te brengen ga je vaak op zoek naar een mooie, leuke of grappige wenskaart. Bij Lijst & Kado aan de Haarlemmerstraat 201 zijn erg bijzondere wenskaarten te vinden in verschillende stijlen en sferen die met passie, creativiteit en gevoel voor kwaliteit zijn gemaakt. Perfect voor Vaderdag!

Douglas

Als laatste Vaderdag shop tip mag Douglas Leiden aan de Haarlemmerstraat 149 natuurlijk niet ontbreken. De reden; met een luchtje kan je (bijna) nooit fout gaan. Natuurlijk kan je wel advies vragen aan een verkoopmedewerkers of je moet er zelf achter komen wat je vader draagt of lekker vind. Negen van de tien keer zal je de winkel uitlopen met een lekker en passend luchtje. Of dit nu een lekkere aftershave, eau de toilette of eau de parfum is.

 Fijne Vaderdag!MEER INFORMATIE


Leiden

Website