Wat mooi! Nazomeren bij Maf

We gaan alweer richting herfst, ah wat missen we de zon. Maar met een nieuw seizoen is het ook tijd voor een nieuwe collectie in de winkels passend bij het wat koudere, wisselvallige weer. Bij Maf is de herfstcollectie net binnen. Kom je mee nazomeren?

Maf verkoopt bijvoorbeeld de items van het mooie merk 10Days. De lijn bestaat uit ready to wear kledingstukken met mooie prints waar je je eigen stijl mee kunt creëren. Kijk maar:

 

Tien jaar Maf
De winkel van Maf is al tien jaar een begrip in Leiden, sinds vijf jaar vind je hen op de Breestraat. Het adres voor vrouwen die zich graag modern kleden, maar dan wel aangepast aan zichzelf. Want kleding is niet zomaar iets, het is een product waar je imago’s mee creëert. Bij Maf geven ze je graag advies en houden ze je een andere spiegel voor. Hun favoriete advies: probeer eens wat anders dan je vertrouwde veilige kledingkeuzes.

 

 

 

 MEER INFORMATIE


Maf Leiden
Breestraat 95, Leiden
Website