GoodBuy Festival op 27 oktober in Leiden

Op 27 oktober vindt het GoodBuy Festival plaats in onze stad. Een event waar je duurzame en sociale producten kunt scoren met korting!

Hoe dat werkt? Op vertoon van de Goodmapp web-app of Goodmapp kaart bij de deelnemende winkeliers krijg je leuke aanbiedingen op eerlijke producten. De Goodmapp is een app waarop je een kaart vindt met duurzame ondernemers.

Winkels die meedoen aan het evenement zijn: Kleedvermaak & Spruit Leiden mamanova.nl Dapp Frietwinkel Leiden Brownies&downieS Leiden Hartendief Second Trend Flamingo Happy Tosti Leiden Moers, Thee & Meer Studio ZOEN WOW Cafe Restaurant Logica Brandnetel Hoezo The Earth Collection Leiden Catootje aan de Markt Cirkelpoint De FF Bagels & Beans Bagels & Beans Rusty Zipper Leiden/Breda Oil & Vinegar Leiden I Scream Coffee

Het is de eerste keer dat dit in Leiden wordt georganiseerd. En als het een succes is, vindt het vast vaker plaats.MEER INFORMATIE


Goodbuy
Leiden
Website