Kleedvermaak gaat eind december weg van het Gangetje

Kleedvermaak is bijna jarig en viert daarom een feestje. Op 22 december bestaat de pop-upwinkel vijf jaar, en de eigenaressen organiseren een ‘zoenoffer’ voor henzelf.

Kleedvermaak is een pop-up winkel die een bepaalde tijd ergens in de stad neerstrijkt. Er worden tweedehands kleding en lifestyle items zoals meubels, kunst en planten verkocht. In 2014 begon de winkel in leegstaande panden op de Aalmarkt, en verhuisde even later naar het oude pand van de Zeeman op de Breestraat, naar de Haarlemmerstraat, de Nieuwsteeg en weer de Haarlemmerstraat. Kleedvermaak zit nu tien maanden op het Gangetje, eind december vertrekken ze daar. Over een nieuwe locatie is nog niets bekend. Maar we hopen dat jullie weer snel ergens opduiken!

Om alvast in de agenda te noteren: op 17 maart 2019 staat er weer een editie van Leihallen gepland. Sinds vorig jaar wordt de markt vier keer per jaar georganiseerd door de dames van Kleedvermaak.

 

 MEER INFORMATIE


Kleedvermaak
Gangetje 4, Leiden
Website