Miss Etam eindelijk weer terug in Leiden

“Hee kijk, Miss Etam is weer terug,” aldus twee passerende dames op de Haarlemmerstraat. Natuurlijk lopen ze even naar binnen. Miss Etam is sinds afgelopen maand weer in Leiden en dat is niet onopgemerkt gebleven.

In juni 2018 sloot de oude vestiging op de Hoogstraat. Teamcoördinator Sandra Lindeman-Pool vertelt: “Toen die winkel sloot, zeiden we: we komen zeker terug, want Miss Etam hoort gewoon in Leiden. We wisten alleen nog niet hoe lang het zou gaan duren. Het is gelukkig snel gegaan, acht maanden later zijn we er weer op de Haarlemmerstraat met de medewerksters van de oude locatie. Het is fantastisch om weer terug te zijn, dat vinden onze medewerksters ook.”

Elk figuur
De nieuwe vestiging op de Haarlemmerstraat is volgens het nieuwste concept: minder paars, maar meer wit en een frisse uitstraling. Het is de bedoeling dat de andere winkels in het land ook deze stijl gaan krijgen. Lindeman-Pool: “We hebben een dagelijks wisselende collectie kleding die aansluit de op de Nederlandse vrouw. Onze kleding is toegankelijk voor elk figuur: lang of kort. De maten lopen van maat 36 tot en met maat 54. Of je nou een maatje meer hebt of niet, bij ons zijn alle vrouwen prachtig.”

Goede pasvormen
Momenteel zie je de lentecollectie in de winkel hangen. Vrolijke kleuren zoals geel, rood en mintgroen. En natuurlijk de bekende spijkerbroeken. “Daarvoor kwamen vrouwen uit Leiden speciaal naar onze andere vestigingen. De pasvormen van onze spijkerbroeken zijn heel goed, we hebben verschillende modellen die bij elke lichaamsvorm passen.”De winkelketen Miss Etam bestaat meer dan 90 jaar. Inmiddels zijn er meer dan 100 winkels verspreid over heel Nederland.MEER INFORMATIE


Miss Etam
Haarlemmerstraat 161, Leiden
Website