Bourgondiërs opgelet: Franse delicatessen bij De Fransoos

Kaas, kaas en nog meer kaas. En nog veel meer lekkers. Ken jij de winkel van De Fransoos al?

Liefde voor Frankrijk
Eigenaar Ed Chavernac, geboren en getogen in Frankrijk, opende zijn delicatessenwinkel in september 2011 op de gezellige Doezastraat. Hij vertelt: “Ik deel graag mijn liefde voor mijn geboorteland Frankrijk met mijn klanten. Dankzij mijn ruime ervaring in de keuken – ik ben chef-kok van beroep – kan ik veel vertellen over de prachtige producten die ik verkoop. Ik noem de winkel een Franse oase midden in de stad Leiden.”
Van wijn tot worst
De Fransoos verkoopt Franse kaasjes, heerlijke vleeswaren, patés en worsten, een ruime keuze in wijnen en zelf gebrande noten. En op vrijdag en zaterdag ook nog heerlijk brood. Regelmatig reist Chavernac af naar zijn geboortestreek,  de Lot-en-Garonne, om de lekkerste producten in te kopen.
A bientôt, tot ziens in De Fransoos!


MEER INFORMATIE


De Fransoos
Doezastraat 8, Leiden
Website