Tip voor komend weekend: Schemerstad

Deze vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni vindt de tiende editie plaats van het theaterfestival Schemerstad. Met Schemerstad vaar je in een boot tijdens schemering door de grachten van Leiden, terwijl je kijkt naar bijzondere theatervoorstellingen op de wal. Ideale combi!

Het programma is weer superleuk! In het kader van het Rembrandt-thema van dit jaar ligt de nadruk op licht en beweging. Maar ook dialoog tussen muziek en tekst, spectaculaire projectie, en inventief gebruik van bijzondere locaties vormen de ingrediënten van deze editie. De makers van Schemerstad 2019 zijn de dames van Matroesjka (cabaret), Dieuwertje Spek (dans), de De Kraamkamer (muziektheater), Hipsick Unusual Theater (fysiek theater), Het Blauwe Uur (video performance), Rosa Alessie (dans en projectie), en Sanne Clifford (dans/ bewegingstheater).

Ook meevaren? Dat kan zowel in de rondvaartboot als in je eigen boot. Meer informatie vind je hier.MEER INFORMATIE


Schemerstad

Website